Rart at vide

Team Compendium

Team Compendium er et socialt cykelfælleskab, med ambition om at fastholde og udvikle cykelmotionister igennem et fleksibelt træningsfællesskab og oplevelser.

Træningstider

Sæson start: 1. april 2023.

Tirsdag kl. 17:30
Torsdag kl. 17:30.
Lørdag kl. 10:00


Alle træninger starter på friskpresset.dk, Rørvangsvej 43A, 4300 Holbæk - dog kan der på lørdage være alternative startsteder, der annonceres på begivenheden.


Sæson slut: 10. september 2023.

Det sociale m.m.

Det skal være sjovt og hyggeligt at være en del af Team Compendium, hvilket sker igennem aktiviteter arrangeret af medlemmerne eller bestyrelsen. 


Det kan være depotstop, fællesspisninger eller fællesture m.m.

 Team Compendium er en non-profit cykel forening, som igennem et aktivt cykelfællesskab ønsker at fastholde og udvikle cykelmotionister.

 Team Compendium er åben for alle uanset alder (dog minimum 18 år), køn, niveau, uddannelse eller prisen på din racercykel, men som gerne vil deltage i et aktiv socialt cykelselskab.

 Team Compendium stiller en palette af aktiviteter til rådighed for medlemmerne, hvor man kan vælge alt efter behov og pengepung.

 Team Compendium stiller ikke krav omkring møde- eller deltagelsespligt, men at når man møder op, så deltager man aktivt til den gode fælles cykeloplevelse.